Ухапшена због фалсификовања службених извештаја

Осумњичена је Н. М. (1980)

Осумњичена је Н. М. (1980)

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења за борбу против корупције, у сарадњи са Посебним одељењем за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, ухапсили су Н. М. (1980) из Нове Вароши због постојања основа сумње да је извршила кривично дело превара у служби.

Она је, како се сумња, као руководилац у Јавном предузећу „Дринско-Лимске ХЕ“ у Новој Вароши , у периоду од 2016. до 2019. године, у пословну евиденцију унела да је једна од запослених долазила на посао, иако се на радном месту није појавила 140 радних дана.

На основу тих фалсификованих извештаја које је осумњичена доставила Одељењу за рачуноводствене послове, запосленој је исплаћена зарада у износу од 359.462 динара, док је за исти износ оштећено јавно предузеће, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова Србије.

Осумњичена Н. М. је, уз кривичну пријаву, приведена надлежном тужилаштву.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.