У Новој Вароши нови случај короне!

У Златиборском округу 40 новооболелих

У Златиборском округу 40 новооболелих

Златиборски округ и град Ужице ново су жариште короне. Потврђено је чак 40 нових случајева заразе, а међу новооболелима је и један из Нове Вароши. У Ужицу је регистрован 21 нови случај, у Пожеги 6 и Чајетини 4, а по једаан у Прибоју и Пријепољу. На жалост, још једна особа је преминула од последица инфекције. У питању је особа женског пола старости 76 година из Ариља.

Како је данас саопштио Завод за јавно здравље Ужице, у Златиборском округу је од почетка епидемије до данас укупно потврђено 286 случајева инфекције новим корона вирусом. Највише заражених је у Ужицу, 104. У Бајиној Башти корона вирусом су инфициране 33 особе, у Сјеници 27, Пожеги 27, Ариљу 23, Прибоју 20, Чајетини 18, Новој Вароши 17, Пријепољу 12 и Косјерићу 3.

Укупан број опорављених је 158. До сада је преминуло 17 особа, просечне старости 74 године.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.