У Новој Вароши и 11. случај короне !

Излечено петоро Нововарошана - Дом здравља

Излечено петоро Нововарошана - Дом здравља

У Новој Вароши је регистрован нови случај инфекције новим корона вирусом, укупно 11. од почетка епидемије. Како је јутрос саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од последњег извештаја до данас тестирано је још 110 особa са подручја Златиборског округа од којих је седам позитивно на COVID-19 –три у Пожеги, две у Прибоју и по једна у Новој Вароши и Ужицу.

Од почетка епидемије до данас у Златиборском округу је тестирана 1.694 особа а укупно је потврђено 149 случајева инфекције новим корона вирусом, и то: Ужице - 42, Бајина Башта - 27, Ариље - 19, Пожега – 16, Прибој – 14, Нова Варош -11, Пријепоље – 9, Сјеница – 6, Чајетина – 4 и Косјерић - 1.

До сада се опоравило 262 пацијента, а умрло 11 заражених, просечне старости 73,5 година. Међу излеченима је петоро Нововарошана, док је четворо наших суграђана на жалост изгубило битку са короном.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.