Футсал: Златар покраден у Тополи?

И даље први: Кмф Златар 033

И даље први: Кмф Златар 033

Златар 033 освојио је свега бод на гостовању у Тополи, а у управи футсал клуба из Нове Вароши тврде да су покрадени на најсрамотнији начин.

Утакмица Опелнац-Златар завршена је резултатом 4:4, а по гол за госте постигли су Санид Крџовић и Марко Попадић, док се Балша Крџовић два пута уписао у листу стрелаца.

Футсалерима Златара синоћ ништа није ишло од руке. Имали су велики број статива, машили су сигурне шансе...

Опленац који је тренутно осми на табели, јесенас је у Новој Вароши претрпео катастрофалан пораз од 12:3. У управи Златара кажу да је и пре почетка утакмице у Тополи било је јасно да неће успети да освоје три бода и у реваншу. Због свега виђеног, на крају су одбили и да потпишу званични записник са утакмице.

-На захтев председника Кмф Златар 033 Лаковића да се изврши легитимисање играча Опленца, делегат Саша Мијатовић је рекао категорично "Не", мада је било свима јасно да шверцују 5-6 играча. Записнички сто је у тренутцима када је Кмф Опленац имао предност одбијао да заустави време када је лопта ван игре.
Лопта није испуњавала услове игре испред здраде и у школском дворишту.
Инцидент у другом полувремену када је капитен Гордић ударен без лопте а затим и голман Вјетровић у главу од стране играча који је са клупе утрчао у терен завршио се картонирањем наша два играча. Срамотно понашање домаће екипе и делегата Мијатовића....Срамота, туга, очај- каже се у саопштењу Кмф Златар 033.

Из управе Кмф Опленац још увек међутим нема реговања на оптужбе Златара, а како се очекује о свему ће расправљати званични органи лиге.

Златар је и даље први на табели Регионалне футсал лиге –Запад и сада има четири бода више од другопласираног Косјерића који вечерас гостује у Ивањици.

Идућег викенда Златар 033 је домаћин екипи Карановац која је десета на табели, док Косјерић на домаћем терену игра против Флеша.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.