Рукомет: Златару бодови против Беле Паланке

Четврта победа: РК Златар (Фото:М. Мулагановић)

Четврта победа: РК Златар (Фото:М. Мулагановић)

Лакше се дише. Рукометаши Златара синоћ су на домаћем терену освојили два важна бода у мечу против Беле Паланке и два кола пре краја јесењег дела првенства у Супер Б лиги све су ближи средини  табеле са 12 клубова.
 
Мада је важила за фаворита  Бела Паланка је убедљиво поражена у “паклу” спортске дворане код Гимназије. Ношени френетичним навијањем са пуних трибина домаћи играчи су од првог минута силовито јуришали на гол противника, па победа ни у једном тренутку није долазила у питање. Утакмица је завршена резултатом 27:20 за домаћу екипу, а за најбољег играча утакмице проглашен је Никола Матовић, повратник у редове Златара. На голу домаћих бриљирао је и ветеран Ибро Хаџибеговић са 19 одбрана.
 
Идућег викенда у Новој Вароши гостује Локомотива, последња на табели, па се у Златару надају новим бодовима.
 
Златар је у  досадашњих девет кола (четири победе и пет пораза) освојио осам бодова, осми је на табели и има свега два бода мање од Дубочице која је четврта. На челу табеле Група Исток-Запад Супер Б лиге је Врање са 18 бодова, други је Нови Пазар који има 16, а трећа Бела Паланка са 11 освојених бодова. Двета је Планинка Пролом Вода која има три бода мање од Златара.
 
 
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.