За ђаке прваке у Прибоју по 12.000 динара

Помоћ у набавци школског прибора

Помоћ у набавци школског прибора

Општина Прибој ће и ове јесени са по 12.000 динара помоћи своје ђаке прваке, као и малишане из побратимске општине Прилужје. У школске клупе на подручју општине Прибој сешће 153 првака, док је 30 првачића у општини Прилужје, највећој српској енклави на централном Косову и Метохији.

Средства ће им бити исплаћена из локалног буџета на име помоћи у набавци уџбеника,школског прибора и опреме.

Као и претходних година, помоћ локалне самоуправе неће изостати ни за ђаке пешаке, из удаљенијих прибојских села,који нису у могућности да користе јавни превоз.Одлуком Општинског већа њима следује једнократна помоћ од по 10 хиљада динара.

(Фото: Информативна служба општине Прибој)
* * *

Текст је део пројекта „Прибој на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Прибој (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства.

                                                                                            

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.