На Златибору отворен нови авантуристички парк

За децу старију од три године

За децу старију од три године

На Златибору је отворен нови авантуристички парк "Спортланд" специфичан по томе што је базиран на природним материјалима. Намењен је деци старијој од три године, а у неким активностима могу уживати и одрасли. Смештен у пријатном амбијенту борове шуме, у центру Златибора, преко пута главног улаза у хотел „Палисад“ и право је освежење у туристичкој понуди „златне планине“.

Парке се састоји се од мини авантура парка, два терена за „фоот поол“, терена за куглање, „Сурвивор“ полигона са доста интересантних препрека, мини зип лине-а, игре „Ангрy бирдс (праћка којом се обарају плишане играчке). Традиционалне игре чине посебан део парка и осмишљене су са жељом да се негују и чувају од заборава игре којима су се деца у прошлости забављала. Ту су мрежа и реквизити за бадминтон, стреличарство, пикадо, а посебна атракција је тобоган за децу направљен од бала сена. Целокупну понуду парка употпуњује вештачка стена.

Цена улазнице је 1.000 динара за сат времена коришћења целог парка, а могуће је уплатити коришћење појединачних садржаја.

Како је Златибор планина здравља, забаве и авантуре, тако се и овај недавно отворени парк својим забавним активностима, едукаивно-спортском функцијом, пропагирањем здравог живота и забаве без телефона и интерента савршено уклапа у целокупну туристичку понуду Златибора, кажу у Туристичкој организацији Златибор.

(Фото: ТО Златибор)
* * *
Текст је део пројекта „Чајетинa на сајту Варошких новина“ који је суфинансиран из буџета Општине Чајетина (Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражава ставове органа који је доделио средства)

                                                                                         

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.