Први бодови за спортисте из Нове Вароши на 58. МОСИ

Успешан старт - кошаркашице Нове Вароши

Успешан старт - кошаркашице Нове Вароши

Нововарошани су освојили прве бодове али и забележили прве поразе на старту 58. МОСИ у Колашину. На њима ће се 5. до 9. јула такмичити више од 2.000 спортиста из 29 градова и општина са тромеђе Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине. Нова Варош има представнике у девет од укупно 13 дисциплина.

Првог такмичарског дана, у четвртак 6. јула, највише успеха имале су кошаркашице и женска екипа у одбојци на песку. Кошаркашице Нове Вароши су надиграле Пљевља резултатом 44:23, док је екипа у саставу Александра Недовић и Марија Живковић у одбојци на песку славила против Пљеваља резултатом 2:0.

Данас за полуфинале - Недовић и Живковић 

Две утакмице јуче су играли рукометаши. У првој су били бољи од Мојковца – 18 : 16, а ли су у другој изгубили од Андријевице 13:20. Пораз су претрпели и кошаркаши, Нова Варош – Беране 30:42. Без бодова је остала и екипа Нове Вароши у малом фудбалу која је поражена у оба сусрета, од Пожеге резултатом 5:6 и од Новог Пазара 0:7.

У стрељаштву, трочлана мушка екипа Нове Вароши била је последња, док су се жене заузеле девето место на табели са 10 екипа.

Данас, петак 7. јула, кошаркаши играју против Колашина, а кошаркашице против Ужица. Женска екипа у одбојци на песку снагу ће одмерити са Сјеницом у утакмици за полуфинале, док рукометаши играју против Вишеграда, а у малом фудбалу против Новог Горажда. Данас се такмичи и мушка екипа у спортском риболову, као и жене у планинарству. Стоносери играју два меча, против Колашина и Ужица, а стонотенисерке против Колашина, Пљеваља и Фоче.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.