Фудбал: Златар без бодова у Косјерићу

Трећи упркос поразу у гостима

Трећи упркос поразу у гостима

Фудбалери Златара вратили су се без бодова из Косјерића, а идућег викенда чека их још једно неугодно гостовање у Бродареву. Четири кола пре краја Златар је трећи на табели Златиборске окружне лиге и има свега три бода мање од другопласираног Полета.

Утакмица Црнокоса – Златар завршена је резултатом 2:1 за домаћу екипу, а једини гол за Нововарошане постигао је млади Грбовић.

На гостовању у Косјерићу у првој постави Златара играло је чак пет кадета, а у стручном штабу кажу да су и поред пораза задовољни игром, нарочито млађих играча.

-Утакмица је била борбена и са доста ритма, терен одличан, домаћини коректни и за разлику од нас искористили су своје шансе-каже тренер Златара Мићо Илић.

У недељу Златар гостује Јасену у Бродареву, а затим 4. јуна на Браношевцу игра против Перућца.


Након 26 одиграних кола распоред на табели Златиборске окружне лиге је следећи : 1/ Будућност 62; 2/ Полет 45; 3/ Златар 42; 4/ Први партизан 42; 5/ Ариљска рампа 41; 6/ Црнокоса 41; 7/ Перућац 36; 8/ Јасен 34; 9/ Железничар 32; 10/ Чајетина 31; 11/ Лазарица 25; 12/ Јежевица 21; 13/ Јединство 20; 14/ Савинац 17; 15/ Вишесава 14 и 16/ Соко који је одустао од даљег такмичења.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.