Нови термин за представу нововарошког позоришта у Београду

Нови термин субота 20. мај - Сала Културног центра

Нови термин субота 20. мај - Сала Културног центра

Гостовање у Београду Аматерског позоришта Дома културе „Јован Томић“ из Нове Вароши помера се за седам дана, због одлуке Културног центра "Чукарица" да откаже све планиране догађаје у периоду од 9. до 14. маја због два незапамћена злочина која су потресала Србију, у којима је убијено 17 особа, а повређено више од 20.

Како је саопштило Завичајно удружење Нововарошана у Београду организатор гостовања, уместо 13. маја како је првобитно планирано, представа „Чујеш ли, мама, мој вапај?!“ Аматерског позоришта Дома културе биће одиграна у суботу 20. маја, када је и изборна скупштина Удружења.

-Сатница и место одржавања остају исти- каже се у обавештењу Завичајног удружења.

Представа „Чујеш ли, мама, мој вапај?!“ која игра у малој сали Културног центра „Чукарица“ на Бановом брду у суботу 20. маја, почиње у 19 часова, улаз је слободан, а Завичајно удружење позива све Нововарошане у Београду и њихове пријатеље да присуствују овом културном догађају. Након представе у холу Центра биће уприличено дружење и коктел.

Пре тога, у Културном центру „Чукарица“, са почетком у 17.30 часова, одржаће се редовна изборна скупштина Завичајног удружења Нововарошана у Београду, на чијем је челу у протеклом мандату био Зоран Гујаничић.

Предства „Чујеш ли, мама, мој вапај?!“ Аматерског позоришта Дома културе је иначе, премијерно изведена у јулу прошле године. Комад по тексту Војислава Савића режирао је Драган Јаковљевић, а у представи играју Салих Туркмановић, Небојша Радишић, Фехима Ибишбеговић, Владимир Дулановић, Радисав Тртовић, Селма Хасовић, Един Хаџић и Јулијана Јанков.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.