Током празника појачана контрола саобраћаја

Апел - поштујте прописе и возите опрезно

Апел - поштујте прописе и возите опрезно

Саобраћајна полиција спроводиће током првомајских празника појачану контролу саобраћаја, посебно контролу алкохолисаности возача и прекорачења брзине кретања возила. Активности полиције биће усмерене и на контролу коришћења сигурносних појасева у возилу, као и на откривање и санкционисање осталих прекршаја.

-Поводом предстојећих првомајских празника очекује се појачан интензитет саобраћаја на свим путним правцима на територијама општина Пријепоље, Прибој и Нова Варош, као и на граничним прелазима према Црној Гори и Босни и Херцеговини и стога апелујемо на возаче да се придржавају свих саобраћајних прописа, као и да не управљају возилом под дејством алкохола или психоактивних супстанци- каже се у саопштењу Полицијске управе Пријепоље.

-Апелујемо на све учеснике у саобраћају да празнике прославе одговорно и да поштовањем саобраћајних прописа дају директан допринос очувању безбедности саобраћаја на путевима- апелују из саобраћајне полиције.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.