На Богојављење пливање за Часни крст у Кокином Броду

Пријаве до среде 18. јануара

Пријаве до среде 18. јануара

И ове године пливаће се на Златарском језеру за Часни крст. По традицији плива се на Богојављење 19. јануара код Визиторског центра у Кокином Броду, а манифестација почиње у 11 часова.

Пливаће се на деоници дугој 33 метра, у част и спомен на Христове године живота на земљи пре васкрснућа, а сви заинтересовани могу да пријаве своје учешће до 18. јануара (среда), на број телефона 063/170-54-00. И овогодишње пливање за Богојављенски крст, девето по реду, организују Туристичка организација „Златар“, Општина Нова Варош и црквена Општина Нова Варош уз благослов епархије Милешевске.

На Богојављење прошле године, пливало је девет одважних момака из Нове Вароши, Ужица, Мачката, Чачка, Кокиног Брода, Трудова и са Златибора. До Часног крста први је допливао Бојан Благојевић (42) из Ужица.

 

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.