Богат спортски програм поводом Дана општине

У госте долази Партизан (Илустрација, Фото:РК Раднички 1964)

У госте долази Партизан (Илустрација, Фото:РК Раднички 1964)

Спортски савез Нове Вароши у сарадњи са локалним клубовима организује богат спортски програм поводом 1. новембра Дана општине. Учествују фудбалери, шахисти, каратисти,рукометаши и одбојкашице.

„Спортски дани“ почињу у суботу 30. октобра у 9.30 часова када је на програму турнир у фудбалу за млађе категорије. Утакмице се играју на Градском стадиону на Браношевцу, а право учешћа имају млади фудбалери, од 2010. до 2013. годишта. Рок за пријаву је 27.октобар, а котизација по екипи 4.000 динара. Максимални број играча по екипи је 12.

У суботу у 10 часова је шаховски турнир, који се игра у просторијама Шаховског клуба Златар.

У недељу, 31. октобра, на програму је карате такмичење у свим узрасним категоријама. Почиње у 10 сати у Градско-школској дворани код Средње школе.

У понедељак 1. новембра, на програму је рукометна утакмица. У госте Златару долази  Партизан, за који игра наш суграђанин Никола Зечевић. Утакмица је у 19 часова у Градско-школској дворани. 

"Спортски дани" поводом Дана општине Нова Варош завршавају се у уторак 2. новембра, када је на програму Одбојкашки турнир пионирки. Поред младих одбојкашица Златара,на њему играју и одбојкашице  Рудара из Пљеваља, Златибор из Чајетине и Play Volley из Пријепоља. Турнир почиње у 16 сати, а игра се у Градско-школској дворани.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.