Одбојкашице Златара освојиле Турнир „Будући шампиони“

Најбоље у конкуренцији осам екипа - Одбојкашице Златара

Најбоље у конкуренцији осам екипа - Одбојкашице Златара

Обдојкашицама Златара припао је победнички пехар на Турниру „Будући шампиони“ за девојчице до 15 година старости, који је јуче први пут одржан у Новој Вароши. Оне су резултатом 2:0 у финалу савладале своје вршњакиње из екипе Трендтекс из Пријепоља. Треће место освојиле су младе одбојкашице Одбојкашког клуба Волеј Стар Јуниор из Новог Пазара.

На турниру који је одигран у спортској хали, учествовало је осам пионисрких екипа. Поред две пионирске селекције Златара, и екипа Трендтекс и Волеј Стар Јуниор, на турниру су учествовали и Златибор из Чајетине, Прибој, Плеј волеј из Пријепоља и Форма из Ужица.

За најбољу играчицу на турниру проглашена је Андријана Недовић, капитен победничке екипе Златара. Уз пехар, она је добила на поклон и дрес женске одбојкашке репрезентације Србије, дар Кафе бара "Атеље Круг".

Организатори турнира „Будући шампиони“ су Одбојкашки клуб Златар, Спортски савез Нова Варош и Канцеларија за младе, док је покровитељ Општина Нова Варош.

Најбоља играчица турнира - Андријана Недовић

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.