Пионири Златара и Рудара играли у финалу рукометног турнира

Пионири РК Златар (Фото: Љ. Вранић)

Пионири РК Златар (Фото: Љ. Вранић)

Пионири Рукометног клуба Златар освојили су друго место на турниру који је током викенда одигран у Новој Вароши. Они су у финалу изгубили од Рудара из Пљеваља, резултато 11:14. Треће место припало је рукометашима Прибоја. 

И Рудар и Златар играли су у финалу одлично. Гости су водили са неколико голова разлике до пет минута пре краја, када су домаћини ангажованом и брзом игром прешли у вођство. Међутим нису успели да сачувају стечену предност, па је победнички пехар ипак отишао у Пљевља.

Најбољи играч турнира је Никола Ивановић из Рудара, а најбољи стрелац Никола Куртић из Златра са постигнутих 14 голова. Њима су у име организатора турнира пехаре уручили председник Рукометног клуба Златар Младен Бујишић и тренер пионирске селексције клуба Борис Зечевић. Победнички пехар екипи Рудара, уручио је председник Спортског савеза Нова Варош Љубивоје Вранић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.