Лажни хирург из Пријепоља преварио 57 правних и физичких лица

Преварени да се јаве полицији

Преварени да се јаве полицији

Полиција је ухапсила С. Ј. (1995) из Пријепоља, због постојања основа сумње да је на превару узео новац од најмање 57 физичких и правних лица.

-Како се сумња он је, лажно се представаљајући као ортопед и хирург, дужи временски период позивао физичка и одговорна лица фирми и лажним приказивањем чињеница да скупља новац потребан за лечење или операцију детета њих довео у заблуду, након чега су му они на текући рачун уплаћивали новац. Осумњичени С. Ј. је уплаћени новац континуирано подизао и трошио га за своје личне потребе, прибавивши себи противправну имовинску корист у укупном износу од 4.366.832 динара- кажу у Полицијској управи у Пријепољу.

Због основане сумње да је извршио кривично дело преваре, осумњиченом С. Ј. је одређено задржавање до 48 часова након чега је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу, где му је након саслушања, по предлогу тужилаштва, од стране судије за претходни поступак Основног суда у Пријепољу одређен притвор до 30 дана.

Полиција позива грађане који су на овај или сличан начин оштећени да се јаве Полицијској управи Пријепоље на број телефона 033/ 711-946.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.