У Новој Вароши и 16. случај короне!

Дом здравља Нова Варош

Дом здравља Нова Варош

У Новој Вароши потврђен је нови случај короне, укупно 16. од почетка епидемије. Осим овога, на подручју Златиборског округа је од последњег извештаја регистровано још пет новооболелих, од којих четири из Ужица и један из Косјерића. На жалост, још једна особа је преминула од последица инфекције. У питању је особа женског пола старости 76 година из Ариља.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас на подручју Златиборског округа укупно је потврђено 236 случајева инфекције COVID-19. Највише заражених је у Ужицу, 75. У Бајиној Башти корона вирусом су инфициране 33 особе, у Ариљу 23, Сјеници 22, Пожеги 21, Прибоју 19, Ноовој Вароши 16, Чајетини 14,Пријепољу 10 и Косјерићу 3.

Укупан број опорављених је 158, а тренутно је активно 63 случаја инфекције вирусом. До сада је преминуло 15 особа ( 9 мушкараца и 6 жена) просечне старости 74 године.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.