У Новој Вароши и десети случај короне

У Златиборском округу укупно 92 случаја

У Златиборском округу укупно 92 случаја

У Новој Вароши је регистрован и десети случај короне. Од последњег извештаја до данас тестирано је још 45 особа са подручја Златиборског округа од којих је пет позитивно на нови корона вирус – две у Бајиној Башти и по једна у Ариљу, Новој Вароши и Ужицу.

Како је саопштио Завод за јавно здравље Ужице, од почетка епидемије до данас тестирано је 833 особе а укупно је потврђено 92 случаја инфекције вирусом ЦОВИД-19. Највише их је у Ужицу – 27, Бајиној Башти 17, Новој Вароши 10, Пријепољу 9, Ариљу 9, Прибоју 7, Пожеги 6, Сјеници 5 и Чајетини 2 . Косјерић је и даље једина општина у овом делу Србије у којој до сада нема потврђених случајева заразе.

До сада је укупно опорављено 19 особа. У Ужицу 5, Бајиној Башти 5, у Пожеги, Прибоју и Чајетини по две особе, у Пријепољу, Новој Вароши и Сјеници по једна.

Преминуло је седам лица. У Пријепољу и Ариљу по два случаја и по један у Бајиној Башти, Прибоју и Новој Вароши.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.