У Новој Вароши највише инфицираних у Златиборском округу

У Новој Вароши четири, у Округу 15

У Новој Вароши четири, у Округу 15

У Новој Вароши до сада су регистрована четири случаја инфекције новим корона вирусом (COVID-19), чиме је ова општина постала највеће жариште у Златиборском округу. У другим деловима округа их је још 11, што је укупно 15 инфицираних у овом делу Србије.

Осим у Новој Вароши, инфицираних корона вирусом има у још седам општина Златиборског округа. Према последњим подацима Завода за јавно здравље Ужице, у Ужицу су потврђена укупно три случаја, а у Пожеги и Чајетини по два, док је у Пријепољу, Сјеници, Прибоју и Бајиној Башти инфициран по један мештанин. Корона није регистрована једино у Косјерићу и Ариљу.

У Србији је у последња 24 часа регистровано 305 нових случајева коронавируса, чиме је (до петка, 3. априла у 15 часова ) укупан број заражених порастао на 1.476. Преминуло је још 8 пацијената, укупно 39.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.