Рукомет: Бод и у Инђији

Златар и  даље пети

Златар и даље пети

Након Пролетера, бод рукометашима Златара узела је и Инђија. Утакмица 15. кола која се у суботу играла у Инђији завршена је резулатом 22:22 (11:10), а после другог узастопног ремија Златар је пети на табели Супер Б лиге са 12 клубова.

У предходном колу Златар и Пролетер играли су нерешено 23:23.

-Били смо на корак до победе у Инђији, али је у финишу меча умор учинио своје. Првих двадесетак минута другог полувремена водили смо константно по три, четири гола разлике. Онда смо међутим ушли у празан ход, испустили предност и дали бод домаћинима. Као и против Пролетера, осетио се изостанак Вуковића, најбољег стрелца у екипи. Фалио нам је тај трећи бек у ротацији – каже тренер Златара Зоран Танасковић.

Идућег викенда у Новој Вароши игра се комшијски дерби, а у госте долази Прибој који има исти број бодова као Златар, али нешто слабију гол разлику. У 17. колу гостоваће Дубочица.

-Играћемо на победу. Биће тешко, али рачунамо на предност домаћег терена– каже Танасковић.

На табели Супер Б лиге први је Обилић који има 24, а друга Дубочица са 23 бода. Трећа Мокра Гора има 22, четврти Пролетер 20 и пети Златар са 14 бодова. Последњи је Топличанин који има свега бод.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.