Божићни турнир у малом фудбалу од 3. јануара

Наградни фонд за сениоре 360.000 динара

Наградни фонд за сениоре 360.000 динара

Божићни турнир у малом фудбалу одиграће се од 3. до 5. јануара идуће године у градској спортској дворани у Новој Вароши, а првопласираној екипи у конкуренцији сениора припашће награда од чак 200.000 динара. Турнир организује Спортски савез општине под покровитељством локалне самоуправе, а очекују се знатно више учесника него на последњем турниру на ком су играле 24 екипе из Србије, БиХ и Црне Горе.

И на 11. Божићном турниру играће се у три старосне категорије, али ће наградни фонд за кадете и ветеране зависити од броја пријављених екипа. Као и на претходних десет турнира и на овом се очекује да ће највеће интересовање бити за сениоре. Другопласираној екипи припашће 100.000 динара, док је награда за треће место 50.000, а за четврто 10.000 динара. Организатори су обезбедили богате награде и за публику, а цена дневне карте је 50 динара. Карта од 150 динара за сва три дана учествује за главну награду.

Божићни турнир у Новој Вароши је један од најбоље организованих и најмасовнијих турнира у малом фудбалу у западној Србији, а по традицији на трибинама се тражи карта више. И за учешће на јубиларном турниру интересовање је велико, а пријаве екипа су до 2. јануара у 12 сати, док је жреб сат касније. Више информација о самом турниру може се добити на телефоне 064/ 158-93-97. Котизација по екипи је 10.000 динара за сениоре, 5.000 за ветеране и 2.000 динара за кадете.

На јубиларном десетом Божићном турниру у јануару ове године, у конкуренцији сениора учествовало је 14 екипа, а прво место припало је екипи „Бели и Лака“ из Ивањице која је у финалу надиграла београдски „Сингидунум“ резултатом 2:0. У конкуренцији ветерана победнички пехар је припао екипи „Брезница“ из Пљеваља, док је код кадета прво место освојио „Мажестик“ из Нове Вароши.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.