Саша Радуловић: Вучић пада у другом кругу!

Против партијског запошљавања: Саша Радуловић у Новој Вароши

Против партијског запошљавања: Саша Радуловић у Новој Вароши

Предстојећи избори нису само избори за председника Србије већ и референдум за и против Александра Вучића, исто као што су то били 5.октобра против Слободана Милошевића. Нова Варош је прва општине у којој је СНС свргнут са власти и то треба ускоро очекивати и у целој Србији, рекао је председнички кандидата покрета „Доста је било“ Саша Радуловић током посете Новој Вароши.

-Ово избори су рефенендум против петогодишње катастрофалне политике Александра Вучића и СНС. За разлику од деведесетих када је Милошевић иза себе имао војску и полицију, Вучића не воли ни војска ни полиција. Он има само медијски мрак који га храни. Читав његов систем распашће се након избора као кула од карата- рекао је Радуловић.

Он је у оквиру кампање „Круг за други круг“ јуче  по подне прошетао централном градском улицом где је разговарао са грађанима. Радуловић их је позвао да у што већем броју изађу на изборе како би се умањила шанса да Александар Вучић победи у првом кругу.

-У другом кругу је готов. Након тога ће пасти Влада Србије, распашће се СНС и следе ванредни парламентарни избори на којима побеђујемо. Колики је Вучићев страх од пораза најбоље се виде по томе што је други круг заказао на Ускрс, рачунајући на то да ће бити мала излазност. Међутим, сада је прилика да оловком променимо много тога – рекао је Радуловић.

Лоше ствари које је наследио од предходника Александар Вучић је као председник Владе учинио још горим, па нам је према Радуловићевим речима привреда данас у катастрофалном стању, корупција и криминал цветају, а грађани једва преживљавају.

-Направили су партократску државу са партијским запошљавањем које нас кошта преко милијарду евра јер најлошији долазе на чело свих државних институција и предузећа. Али ми ће мо све то укинути. Укинућемо и сулуде субвенције страним фирмама и тајкунима, вратићемо плате и пензије и формирати земљорадничке задруге у сваком месту попут оних у економски развијеним земљама, јер без задруга нема ни озбиљне пољопривредне производне. Увешћемо ред и донети закон против корупције . Вучић је амнестирао све који су опљачкали и још пљачкају Србију, и они су му данас политички саветници и коалициони партнери – каже Радуловић.

- Вучић крши закон и у овој кампањи. Изборну трку за председника Србије трчи са позиције председника Владе, што је злоупотреба која се законски кажњава у свим демократским државама. Међутим Ангела Меркел и савезници са запада то му толеришу, вероватно због тога што мора за њих да одради неке послове овде код нас- рекао је Саша Радуловић, председнички кандидат „Доста је било“.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.