Рукометни дерби за прво место : Златар- Куршумлија

Четири узастопне победе Златара (Фото: М. Мулагановић)

Четири узастопне победе Златара (Фото: М. Мулагановић)

Рукометаши Златара у дербију 6. кола угостиће првопласирану Куршумлију, а утакмица која се игра у суботу 2. новембра у спортској дворани почиње у 19 сати. У предигри меча, у 18 часова, вештине ће демонстрирати најмлађи чланови Златара у мини рукомету.

После четири узастопне победе знатно су порасле амбиције рукометашима Златара, који се надају да би победом над Куршумлијим могли да се домогну и првог места. Како је овај меч од велике важности за обе екипе очекује се прави "рат" на терену, па из управе Златара позивају навијаче да дођу у што већем броју.

Златар је тренутно трећи на табели Супер Б лиге –Група Исток-Запад и има осам бодова, као и другопласирани Раднички. Куршумлија је прва, има девет бодова и једина је без пораза у досадашњем делу такмичења.

-Победом у овом мечу наши рукометаши би остварили најбољи пласман у досадашњем такмичењу у Супер Б лиги. Зато је субота дан за рукомет, дан да видимо колико нам вреди овај тим и јесу ли реалне амбиције да већ у овој сезони "нападнемо" највећи ранг такмичења, дан да будемо уз наше рукометаше и као увек, да направимо сјајну атмосферу, будемо њихов осми играч и водимо их до победе. Дођите и будите наш играч више, дођите да победимо заједно- каже се у апелу управе Рукометног клуба Златар.

Раднички у суботу у Крагујевцу игра против Прве Петолетке која је претпоследња на табели.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.