Кошарка: Златар и даље трећи

Идућег викенда гостују у Чачку: Кошаркаши Златара

Идућег викенда гостују у Чачку: Кошаркаши Златара

Сениори Златара забележили су нову победу, али нису успели да са трећег места направе корак ближе врху табеле. У Новој Вароши је гостовао Зекас из Раче, а Златар је добио утакмицу резултатом 74:64, по четвртинама 17:13; 12:12; 24:22 и 21:17.

-Изузетно тешка, успорена и незанимљива утакмица. Уписана је нова победа, а утакмицу би обе екипе требале што пре да забораве- оцењују у управи Златара.

Златар има 39 бодова и тренутно је трећи на табели Прве регионалне кошаркашке лиге- група Запад, колико има и четврти Раднички из Крагујевца.Први је Клик из Ариља који има 41, а други Нови Пазар са 40 бодова.

У 23. колу које се игра идућег викенда, Златар у Чачку гостује Железничару, екипи која заузима пето место на табели.

Протеклог викенда лигашке утакмице играле су млађе селекције Златара. Кадети ( 2000/2001. годиште) су у дербију Златиборског округа победили ОКК Ужице у гостима резултатом 82:74. За разлику од кадета пионири (2002/2003. и млађи) нису били те среће. Они су поражени на гостовању ОКК Ужицу резултатом 73:38. И кадети и пионири Златара у наредном колу су домаћини Плеј оффу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.