МОСИ: Нововарошани стартовали победом

Убедљива победа: Кошаркашице савладале Соколац

Убедљива победа: Кошаркашице савладале Соколац

Ако се по јутру дан познаје, МОСИ у Соколцу ће за спортисте из Нове Вароши бити успешне. Кошаркашице, кошаркаши и рукометаши стартовали су победом у првом колу групне фазе, а добар резултат се очекује и од осталих.

Кошаркашице Нове Вароши јутрос су, првог такмичарског дана, надиграле домаћи Соколац резултатом 37:23, док су кошаркаши славили против Чајетине - 51:34. Рукомоташи су били за класу бољи од Мојковица, а утакмица је завршена резултатом 36:18.

МОСИ у Соколцу оторене су јуче по подне свечаним дефилеом свих учесника и трајаће до недеље 7. јула. Учествује више од две хиљаде спортиста из 27 градова и општина, који ће се такмичити у 15 дисциплина.

Нова Варош која је домаћин идућих игара, на МОСИ у Соколцу има 111 такмичара. У мушкој и женској конкуренцији наша општина има своје представнике у атлетици, кошарци, стоном тенису и каратеу, а само женску екипу у одбојци и одбојци на песку. Само мушку екипу Нова Варош ће имати у рукомету, фудбалу, малом фудбалу, шаху и спортском риболову. Немамо такмичаре у стрељаштву, планинарству, бициклизму и тенису.

(Фотографије: Љубивоје Вранић)

Нова Варош са 111 спортиста: Свечани дефиле

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.