Фудбалери "Златара" откинули бод лидеру

Водили до пред крај: Јуче на Браношевцу (Фото: Љ. Вранић)

Водили до пред крај: Јуче на Браношевцу (Фото: Љ. Вранић)

Фудбалери Златара „откинули“ су бод лидеру. Против Такова они су јуче на Браношевцу играли 1:1, а гол за домаћу екипу постигао је капитен Жарко Грбовић. Нововарошани су добили прво полувреме и имали су неколико изгледних шанси да повећају предност, али су гости успели да изједначе пред сам крај из „сумњиве“ ситуације.

Бод против гостију из Горњег Милановца од велике је важности за екупу Златара која се бори за опстанак у Западно-Моравској зони. Поред Драгачева који је одустао од даљег такмичења, из лиге испадају још две екипе, а Златар је тренутно десети на табели са 13 клубова.

До краја првенства је још осам кола, а Златар идућег викенда игра у Трбушанима против Полета.

-За опстанак се бори шест, седам екипа и сваки бод нам је важан. Предстоји нам тежак период али надамо се најбољем- каже тренер Златара Мићо Илић.

Тренутни распоред на табели Зоне Западно-Моравске је : 1/ Таково 41; 2/ Будућност 35; 3/ Севојно 29; 4/ Слога (ББ) 25; 5/ Слога (С) 23; 6/ Пријевор 22; 7/ Полет 22; 8/ Младост 21; 9/ Полимље 20; 10/Златар 19; 11/ Орловац 19; 12/ Слобода 17 и 13/ Једиснтво Путеви 14 бодова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.