Кошарка: Златар посустао у трци за прво место

Слабе шансе за виши ранг: кошаркаши Златара

Слабе шансе за виши ранг: кошаркаши Златара

Кошаркаши Златара полако посустају у трци за прво место. Након синошњег пораза у Ариљу они су тек трећи, а вероватно ће се спустити за још једно место на табели након утакмице Железничар-Раднички која се игра вечерас у Чачку.

У дербију кола Клик је био доста бољи од Златара и заслужено је славио.Утакмица је завршена резултатом 73:59 за домаћу екипу која се након ове победе учврстила на врху табеле и има бод више од другопласираног Новог Пазара. По четвртинама 24:13; 17:16; 17:13 и 15:17.

У управи Златара одају признање Клику за приказану игру.

-Домаћи Клик је у ову уткмицу ушао много ангажованије. Предност коју су направили у првој четвртини успели су да одрже до краја. Нисмо овај пут били на висини задатка. Екипа је у одбрани испунила све тактичке задатке, али смо заказали у нападу –каже тренер Златара Марко Лаковић.

До краја првенства у Првој регионалној кошаркашкој лиги-Запад остало је још пет кола, а у виши ранг иде само првопласирана екипа на табели са 14 клубова.

Идуће суботе Златар је у Новој Вароши домаћин Зекасу из Раче, затим путују на мегдан Железничару, а играће и против Шабца и Милешевца. У последњем колу Златар је домаћим Првој Петолетки из Трстеника.

-Мале су шансе да се вратимо на чело табеле. Клик у финишу лиге има лакши распоред од других и вероватно ће освојити прво место- каже Лаковић.

Златар је тренутно трећи и има 37 бодова. Првопласирани Клик има 39, а другопласирани Нови Пазар 38 бодова. Четврти је Раднички са 36, а пети Железничар са 34 бода, а ове две екипе имају утакмицу мање.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.