Пријепољац претукао власника хотела на Златару

К. Б. је ухапшен због насилничког понашања

К. Б. је ухапшен због насилничког понашања

Полиција је ухапсила К.Б. (1996) из Пријепоља због постојања основа сумње да је починио кривично дело насилничко понашање на територији општине Нова Варош. Он је уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу.

Како се основано сумња, К. Б. је 11. децембра ове године у једном хотелу у Новој Вароши, након краће расправе, задао више удараца рукама и ногама у пределу главе власнику хотела и нанео му тешке телесне повреде, саопштила је полиција.

Сумња се да је потом дошао до једног угоститељског објекта у коме је без повода поломио више чаша, а након упозорења власника да престане, осумњичени је њега и његовог сина држећи стакло у рукама физички напао и нанео им лаке телесне повреде, каже се у саопштењу Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

Како се незванично сазнаје, инциденти су се догодили у Хотелу „Златарски златник“ на Златару и у кафе-бару „Арт“ у самом граду.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.