Ухапшени радници Резервата природе

Притвор за три особе: Увачко језеро (Фото: Р. Прелић)

Притвор за три особе: Увачко језеро (Фото: Р. Прелић)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новој Вароши ухапсили су М. О. (1984), Г. Б. (1969) и Н. Р. (1965), због постојања основа сумње да су извршили кривична дела фалсификовање службене исправе и злоупотреба службеног положаја, саопштила је Полицијска управа Пријепоље.

Сумња се да су они, као радници  Резервата природе "Увац", украли 60 годишњих риболовачких дозвола и оверили их факсимилом директора и печатима резервата. Такве дозволе су, како се сумња, продавали риболовцима, а новац задржавали за себе.

Полиција је у претресу стана и других просторија осумњичених пронашла део риболовачких дозвола који није продат, као и интерну евиденцију продатих.

По налогу Посебног одељења за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу, каже се у саопштењу за јавност Полицијске управе Пријепоље.

 

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.