Први пораз фудбалера Златара после 32 кола

Невероватан низ: Златар на Браношевцу (архивски снимак)

Невероватан низ: Златар на Браношевцу (архивски снимак)

Фудбалери Златара претпели су први првенствени пораз после 32 кола, а готово невероватни низ прекинула им је Будућност у Ариљу. На стадиону поред Моравице Златар је у протеклу суботу у трећем колу Западно-моравске зоне поражен резултатом 2:1, а сва три гола пала су у првих двадесетак минута игре.

Златар је у Ариљу дошао у водство голом Уроша Пурића у деветом минуту игре. Будућност је међутим за кратко време успела да преокрене резултат, а оба гола за домаће, у 13. и 20. минуту, постигао је играч утакмице Никола Василић. У другом полувремену Нововарошани су кренули силовито, на све или ништа, имали су пар сјајних прилика али нису успели да изједначе резултат.

На мегдан у Ариљу шеф стручног штаба Златара Здравко Ђајић извео је екипу у саставу: Деспотовић, Гујаничић, Ботић, Селмановић, Станић, Смиљанић, Рачић (Шмакић), Пурић (М. Гордић), Ракоњац, Грбовић и Караичић.

После три одиграна кола, у којима је поред пораза забележио и две победе, Златар је шести на табели са шест освојених бодова. Златар је у недељу 16. септембра на Барношевцу домаћин екипи Орловац из Мрчајеваца, а утакмица почиње у 15.30 сати. Орловац је без пораза у досадашњем делу првенства, има седам бодова и четврти је на табели.

Младост, Таково и Будућност, три првопласирене екипе, једине имају максималан учинак у Западно-моравској зони са 14 клубова.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.