Насрнуо на саобраћајну полицију !

Приведен уз кривичну пријаву (Фото: Илустрација)

Приведен уз кривичну пријаву (Фото: Илустрација)

Нововарошанин Б. Г. (56) ухапшен је у Прибоју због физичког напада на припаднике полиције. После 48 сати проведених у притвору он је уз кривичну пријаву приведен Основном јавном тужилаштв у Пријепољу због постојања основа сумње да је извршиo кривично дело напада на службено лице у вршењу службене дужности.

До инцидента је дошло у прошли петак 20. јула у Кратову код Прибоја када је саобраћајна полиција зауставила аутомобил којим је управљао Б. Г..

-Како се основано сумња, Б. Г. је возилом кренуо на саобраћајне полицајце који су га предходно зауставили, а потом је покушао да побегне. Полиција га је сустигла и том приликом Б. Г. је једног од полицајаца ударио руком у лице и повредио га-саопштила је Полицијска управа у Пријепољу.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.