Кошарка: И даље мртва трка

Идућег викенда играју меч одлуке: кошаркаши Златара

Идућег викенда играју меч одлуке: кошаркаши Златара

Ни после синоћ одиграних утакмица 20. кола ништа се није променило на табели Прве регионалне кошаркашке лиге Србије- Запад. Водеће екипе забележиле су победе, па је Клик и даље први и има бод више од Златара који је на другом и Радничког који је на трећем месту табеле.

Златар је у комшијском дербију савладао Прибој. Утакмица које се играла у Новој Вароши завршена је резултатом 79:64 (24:19, 24:14, 12:19, 19:12). Кошаркаши Прибоја су пружили жилав отпор, али након добијене треће четвртине су посустали. Златар је играо добро и заслужено славио.

Славили су и Клик и Раднички. Клик је у Бајиној Башти савладао домаћи Студент резултатом 86:70, док је Раднички у Крагујевцу победио Зекас 102:90.

Златар идућег викенда у Ариљу игра против Клика утакмицу одлуке. Победник из овог дуела стећи ће значајну предност у борби за виши ранг, а у Другу лигу иде само првопласирана екипа.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.