Фудбалери Златара на Браношевцу прославили титулу

Пехар за шампионе: Првенство без пораза

Пехар за шампионе: Првенство без пораза

Фудбалери Златара јуче су по подне на Браношевцу прославили титулу и пласман у виши ранг. У последњем колу гостовала им је Лазарица, а утакмица је завшена резултатом 3:0 за домаћу екипу.

Овогодишње првенство Златар је завршио без изгубљене утакмице и има 17 бодова више од другопласиране Ариљске рампе.

-Тајна успеха је у хомогености екипе. Поставили смо темеље за опоравак клуба, да Златар опет као некада буде међу четири најбоље екипе у моравичко-златиборском делу Србије - каже шеф стручног штаба Златара Здравко Ђајић.

Поред публике која се коначно вратила на трибине, прослави завршетка успешне сезоне и уручењу шампионског пехара присуствовали су и ветерани Златара који су исписали неке од најсјајнијих страница у историји клуба. Подршку су им дала и два млада играча која су поникла у Златару- Иван Шапоњић, члан португалске Бенфике, и Никола Боранијашевић, првотимац Напретка из Крушевца, члана Суперлиге Србије. Десет лопти бившем клубу на дар је донео Владимир Буљугић који ради као тренер голмана на Малти.

(Опширније у идућем броју „Варошких новине“ које излазе из штампе у петак 22. јуна)

Сјајна сезона: Фудбалери и управа  Златара са гостима

Победа за крај: Златар-Лазарица 3:0

Подршка: Шапоњић, Буљугић (четврти с лева)  и Боранијашевић са представницима ФК Златара и председником општине

Историја: Ветерани клуба

Прославили уз шампањац: Играчи Златара

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.