Рукомет: Златар на мегдан Синђелићу

Чека их неизвесно пролеће: рукометаши Златара

Чека их неизвесно пролеће: рукометаши Златара

Наставља се првенство у Супер Б лиги, а рукометаши Златара у првом колу дочекују београдски Синђелић. Утакмица се игра сутра (петак, 3. март) у 20 сати, а из управе клуба позивају навијаче да дођу у што већем броју и дају подршку екипи коју очекује пролеће пуно искушења.

Мада им у госте долази екипа која им бежи два места на табели, у стручном штабу Златара су уверени да ће победом почети полусезону.

-Очекујем два нова бода јер смо квалитетнија екипа. Синђелић је млада екипа која зна да игра подједнако добро и у одбрани и у нападу. Припремили смо им међутим адекватан одговор– каже тренер Златара Зоран Танасковић.

Златар је зимовао на седмом месту табеле са 12 клубова. Првопласирани Обилић има 18 бодова, осам више од Златара, док је друга Мокра Гора која има 17 бодова. Трећа је Дубочица са 15 бодова, колико има и четврти Пролетер.

У 13. колу идућег викенда Златар гостује Обилићу, а затим у Новој Вароши игра против Пролетера.

-Не размишљамо о борби за опстанак већ о пласману у горњи део табеле. На које место то је у овом тренутку тешко прогнозирати јер је у лиги много квалитетних клубова. Борићемо се да добијемо све утакмице у Новој Вароши и да што више бодова откинемо на страни, а на руку нам иде и распоред – каже Танасковић.

Од шест припремних утакмица које су одиграли зимус, рукометаши Златар добили су четири.

-Задовољан сам учинком и екипа је спремна. На располагању имамо 18 играча, а прилику у наставку сезоне добиће и млађи играчи – каже Танасковић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.