Нова победа кошаркаша, фудбалера и рукометаша Златара!

Фудбалери и даље без пораза: Утакмица на Браношевцу

Фудбалери и даље без пораза: Утакмица на Браношевцу

Нововарошки клубови имали су успешан викенд, а по још једну победу уписали су кошаркаши, фудбалери и рукометаши Златара.

Кошаркаши Златара у идућу суботу играју меч одлуке за пласман у Другу лигу . У последњем колу у госте им долази Полет из Краљева, а само победа им гарантује прво место и карту за виши ранг. Из управе клуба позивају навијаче да дођу у што већем броју и да спортским навијањем помогну кошаркашима Златара на путу ка највећем успеху у историји клуба.

Златар је синоћ у Рачи победио Зекас резултатом 95:66.Нововарошани су и даље први на табели Прве регионалне лиге-Запад и имају исти број бодова као и другопласирани Железничар, али бољу кош разлику од чак 90 поена. И Железничар је у последњем колу домаћин, а у Чачку игра против Црнокосе.

И фудбалери Златара све су ближи пласману у виши ранг. Пред домаћом публиком јуче су надиграли Чајетину резултатом 3:1, па су и даље једина екипа без пораза у Златиборској окружној лиги. До краја се игра још десет кола. Нововарошани су први на табели и имају осам бодова више од Перућца који је на другом месту. Златар идућег викенда гостује Јасену у Бродареву.

Рукометаши Златара све су бољи и у последњих пет кола не знају за пораз. Синоћ су у Новој Вароши славили против Дубочице резултатом 37:34 и тренутно су на одличном четвртом месту табеле Супер Б лиге-Група Исток-Запад. За два бода бежи им Бела Паланка која је трећа, док се између Врања и Новог Пазара и даље води мртва трка за пласман у виши ранг. Идућег викенда рукометаши Златара у Куршумлији играју против Планинка пролом воде.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.