Фудбалери Златара корак ближе вишем рангу!

Уписали 15. победу: Са утамице против Црнокосе

Уписали 15. победу: Са утамице против Црнокосе

Ни Црнокоса није успела да помрси конце Златару па је екипа са Браношевца и даље једина без пораза у Златиборској окружној лиги. У утакмици која је одиграна данас у Новој Вароши, домаћини су славили резултатом 1:0, а једини гол на мечу постигао је Зулбери.

Гол за нова три бода фудбалери Златара постигли су на почетку меча који се играо по олујном ветру. Гости из Косјерића били су равноправан противник. Било је шанси на обе стране, али јаки удари ветра нису дозвољавали игри да се размахне.

Фудбалери Златара све су ближи пласману у виши ранг,а једини им озбиљни конкурент, Перућац из Бајине Баште, заостаје чак осам бодова.

У 18 до сада одиграних кола Златар је забележио 15 победа, док су три утакмице завршене нерешено. Имају и позитиван скор од чак 43 гола (49 дали, шест примили).

У идућем колу Златар у Каленићу игра против Јединства.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.