Пролеће почело са снегом!

Веје као у сред зиме: Насеље Вионик јутрос у осам

Веје као у сред зиме: Насеље Вионик јутрос у осам

Прво пролећно јутро ове године освануло је под снегом, а и даље веје као да је средина зиме.Хладно је, испод нуле, а метеоролози најављују обилне снежне падавине и ниске температуре све до наредног викенда када се очекује отопљење.

Дебљина белог покривача је око 4-5 центиметара, а на планинским висовима нешто више. Снега има и на путевима. Механизација комуналног предузећа од раног јутра је на терену и чисти град. Према првим извештајима проходни су сви путни правци али се саобраћај одвија отежано па надлежни саветују опрез у вожњи.

-Комуналци на градске улице јутрос бацају со, а на путеве ван града ризлу па нема већих проблема у саобраћају. Зимска сезона још увек траје, све службе су у стању приправности и уколико буде потребе биће ангажована и тешка механизација- каже за “Варошке новине” Дејан Грбић, шеф општинског одељења за инвестиције.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.