"Бели и Лака" освојили Божићни турнир у малом фудбалу

У друштву победника:

У друштву победника: "Бели и Лака" са челницима Општине и Спортског савеза

Екипа “Бели и Лака” из Нове Вароши победник је Деветог Божићног турнира у малом фудбалу у организацији Општинског спортског савеза . Они су у финалу надиграли земљаке из екипе “Дукат Макс бет” резултатом 4:0, док је треће место припало прошлогодишњим победницима екипи “Јагњеће печење код Бенка” из Новог Пазара . Четврта је екипа “Бистрица Наникс” из Нове Вароши.
 
 
Ветерани:  Друго место за "Дукат"
 
 
Победнички пехар у конкуренцији ветерана отишао је у Пљевља, а освојила га је екипа “Брезница”.Они су у финалу са 6:0 надиграли “Дукат” из Нове Вароши. Права ревија голова виђена је и у финалу код кадета у коме су снаге одмериле две локалне екипе. “Такси Цако” је са победио екипу “Миљан” са 7:0.
 
На Божићном турниру који се од 3. до 5.јануара играо у спортској дворани код Гимназије “Пиво Караматијевић” надметала се 31 екипа из Србије и Црне Горе.Најјача конкуренција је и ове године била код сениора где је првопласираној у конкуренцији 16 екипа припала и новчана награда у износу од 200 хиљада динара.
  
Пехаре, медаље и захвалнице најуспешнијима уручили су челници Општине Нова Варош и Спортсог савеза.
 
У конкуренцији кадета осам екипа (Фотографије: Божићни Турнир Нова Варош)
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.