Вечерас финале Божићног турнира у малом фудбалу

Учествовала 31 екипа (Фото: Д. Ћирковић)

Учествовала 31 екипа (Фото: Д. Ћирковић)

Вечерас се одлучује о победнику Божићног турнира у малом фудбалу, а првопласираној екипи код сениора припашће награда од 200 хиљада динара. На турниру се у три категорије надметало више од 30 екипа из целе Србије, а вечерас се игра финале и код кадета и ветерана.
           
Данас, трећег дана турнира, на програму су полуфиналне и финалне борбе, а гледаоци ће у ревијалном делу моћи да уживају и у женском фудбалу. У ревијалној утакмици која је на програму у 20 сати, снаге ће одмерити гошће из Крагујевца- ЖФК Шумадија и селекција Факултета инжињерских наука.
           
У конкуреницји сениора такмичило се 16 екипа, а финале је вечерас у 21 сат. Код кадета у конкуренцији је било осам екипа, а финле је у 17 сати, док је финале код ветерана у 18 сати. У конкуренцији ветерана такмичило се седам екипа.
          
Сатница утакмица које се играју последњег дана турнира, петак 5. јануара:
 
 
          
Божићни турнир у малом фудбалу, девети по реду, који се играо од 3. до 5. јануара, организовао је Спортски савез под покровитељством Општине Нова Варош.
           
Другог дана турнира (четвртак 4. јануар) постигнути су следећи резултати:
 
 
(Табеле: Божићни Турнир Нова Варош)
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.