Мали фудбал: Чкоњевић позван у репрезентацију

Заслужили: Вељко и Небојша Чкоњевић (фото: приватна архива)

Заслужили: Вељко и Небојша Чкоњевић (фото: приватна архива)

Вељко Чкоњевић, фудбалер Златара, играће за репрезентацију Србије у малом фудбалу за играче до 17 година. Он је једини млади фудбалер из Златиборског округа који се нашао на коначном списку репрезентативаца за предстојећи турнир УЕФА.

Селектор Владимир Прша Петровић позвао је у репрезентацију 16 кадета, који ће овог викенда у Крагујевцу почети са званичним припремама. Селектор Јовановић и његов помоћник Марко Гавриловић имају мало времена да уиграју и спреме играче за УЕФА турнир који се игра у мају ове године.

На ширем списку селектора Јовановића био је и Вељков брат од стрица Небојша Чкоњевић, који такође брани боје Златара. Небојша није међутим међу позванима за предстојећи турнир, али у стручном штабу кажу да на њега озбиљно рачунају у наредном периоду.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.