Кошаркаши Златара на одмор као други на табели !

Нововарошани ове јесени имају 12 бодеда (Фото:  ОКК Златар)

Нововарошани ове јесени имају 12 бодеда (Фото: ОКК Златар)

Кошаркаши Златара зимоваће на другом месту табеле Прве регионалне лиге Србије-група Запад. Наставак првенства је 20. јануара када Златар дочекује Напредак из Крушевца, екипу која им је нанела једини пораз ове сезоне.
 
У последњем колу јесење полусезоне Златар је синоћ у Краљеву надиграо домаћи Полет резултатом 78:60. Нововарошани су играли сигурно од првог до последњег минута, не дозвољавајући домаћим кошаркашима да се размахну и угрозе им предност, по четвртинама 26:15; 23:18; 18:14 и 11:13. Победа у Краљеву кошаркашима Златара је 12. победа ове сезоне.
 
Први на табели је Железничар који има 25 бодова, док дугопласирани Златар има 24, а Раднички на трећем месту 23 бода. На зачељу су Црнокоса са 15 и Милешевац са 14 бодова.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.