Концерт Тијане Дапчевић у Дому културе

Празнични поклон : Тијана Дапчевић (Фото: ФОС медиа)

Празнични поклон : Тијана Дапчевић (Фото: ФОС медиа)

Нововарошки љубитељи поп музике имаће прилику да сутра увече (среда 20 сати) у великој сали Дома културе “Јован Томић” уживају у концерту познате македонско-српске певачице Тијане Дапчевић.
 
У граду на падинама Златара поп- дива долази непосредно  након одличног наступа и освојеног другог места у четвртој сезони популарног телевизијског  музичког шоу програма “ Твоје лице звучи познато”  емитованог на Првој телевизији.
 
-Дом културе је овим догађајем желео да грађанима улепша претпразничне дане са жељом да у духу квалитетне музике сви заједно уђемо у Нову 2018. Улазнице су у продаји, а цена карте је 500 динара – истиче Михрија Хаџић, директорка нововарошког Дома културе.
 
Како додају у овдашњем храму културе,  избор је пао на Тијану Дапчевић јер она важи за једну од најбољих певачица поп музике на просторима Балкана. Осим по изузетним вокалним могућностима, уметница је позната и по томе што на концертима прави изузетно добру атмосферу , тако да нема сумње да ће се домаћа публика сутра увече одлично провести, уживајући у бројним хитовима.
 
Тијана је, иначе, вишеструко талентована. Музички је образована – завршила је Музичку академију у Скопљу, одсек за виолончело. Осим на  музичком пољу, успешно се опробала се и као глумица и водитељка. Већ са првим албумом „Као да“ било је јасно да је звезда рођена. Учешћа на многобројним престижним музичким фестивалима доносе јој бројне награде. Иза себе тренутно има пет албума – „Као да“, „Негатив“, „Земља мојих снова“, „Жута минута“, „Музика“.
Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.