Рукометаши Златара забележили другу победу

Златар -Раднички 25:17

Златар -Раднички 25:17

Рукометаши Златара забележили су и другу победу у првенству и тренутно су девети на табели у Групи Исток-Запа Супер Б лиге са 12 клубова. Након пет одиграних кола, прво је Врање које једино има максималних 10 поена, а други Нови Пазар.

Нововарошани су у суботу савладали Раднички 1964 из Крагујевца. Утакмица је завршена резултатом 25:17, а најефикаснији у редовима домаћих био је Џекулић са осам постигнутих голова.
Крагујевчани су у првом полувремену успешно парирали домаћој екипи, али се на одмор ипак отишло при резултату 10:7 за Златар.

На почетку другог полувремена Златар је веома брзо дошао до пет голова разлике, али су гости направили преокрет и у 44. минуту изједначили на 14:14.Домаћи су, међутим, успели да збију редове, заиграју још чвршће и утакмицу добију са осам голова разлике.

У домаћем првенству је пауза до 5. новембра када Златар гостује Дубочици.

Против Радничког за Златар су играли : Хаџибеговић, Ајановић (2), Маринковић, Бујушић, Гајић (2), Зечевић (5), Бојановић, Џекулић (8), Међедовић (3), Гавриловић, Поповић, Мијовић (2),Цубовић, Рајић, Вељковић (2) и Маринковић (1).

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.