Мали фудбал: Златар измиче на табели

Укњижили нова три бода: фудбалери Златара (фото: архива клуба)

Укњижили нова три бода: фудбалери Златара (фото: архива клуба)

Фудбалери Златара измакли су три бода екипи Косијерића која би да им преотме прво место на табели Регионалне футсал лиге-Запад. За разлику од Нововарошана који су синоћ пред домаћом публиком укњижили и 11.  победу у првенству, фудбалери Косијерића на гостовању у Тополи нису имали пуно среће. Надиграо их је Опленац, резултатом 9:6.

Златар је у Новој Варош био бољи од екипе Кмф 92 из Ужица- резултат 6:3. Нововарошани су доминирали у свим сегментима игре, а голове за домаћу екипу постигли су Милан Гордић, Марко Пурић, Слободан Јојевић и Дарко Грбовић, док се Балша Крџовић два пута уписао у листу стрелаца.

-Лакше се дише, али нас чека још пуно посла. Након несрећног пораза од Косијерића у првом пролећном колу успели смо да консолидујемо екипу и играмо све боље – каже председник клуба Владе Лаковић.

До краја првенства остало је да се игра још девет кола. Златар идућег викенда гостује Бајиној Башти у дербију кола, док Косијерић дочекује Карановац, претпоследњу екипу на табели.

Након 13 одиграних кола, Златар има 33 бода и први је на табели. Другопласирани Косијерић има 30, а трећа Бајина Башта 21 бод

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.