Почеле Радничке спортске игре

Такмичи се 17 екипа: Са свечаног отварања

Такмичи се 17 екипа: Са свечаног отварања

Синоћ су у Новој Вароши свечано отворене Радничке спортске игре на којима учествује 17 екипа са преко 500 запослених у јавном и приватном сектору. Игре трају до идућег четвртка, 7. септембра, а такмичење ће бити у десет дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.

Организатори су и ове године Спорстски савез и Општина Нова Варош.Такмичења су на теренима за мале спортове у Насељу, инад Дечјег вртића, у малом фудбалу, баскету, одбојци, спортском обарању руке, бацању камена, стоном тенису, шаху, пикаду и повлачењу конопца, као и у две атлетске дисциплине- трчању на 100 и 200 метара.

Игре су отворили председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић и нови председник Спортског савеза општине Љубивоје Вранић.



Резултати првог дана такмичења:

Мали фудбал:

Мушкарци
Лимске Хе-Мерсер Траде 2-0
Гумара-Апартмани Дума Пин Бет 0-5
Полицијска станица- Фриголукс 0-2

Жене
Дом Здравља-Просветарке 0-4
ТСЦ- Златарпласт 0-5

Шах (М):

1.ЗЛАТАРПЛАСТ
2.ПРОСВЕТАРИ
3.ДОМ ЗДРАВЉА
4.ЛИМСКЕ
5.НАНИКС
6.ОПСТИНСКА УПРАВА

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.