Нововарошани победом започели трећи дан на МОСИ

Две победе и пораз је досадашњи учинак футсалера (фотоси: Душка Ћирковић)

Две победе и пораз је досадашњи учинак футсалера (фотоси: Душка Ћирковић)

Победом рукометаша и екипе у малом фудбалу (футсалу) спортисти из Нове Вароши почели су трећи дан на овогодишњим МОСИ које су од 5. до 9. јула у Пљевљима. Рукометаши су рано јутрос победили Прибој резултатом 22:21, а футсалери Чајетину са 3:0.

Фудбалери данас играју против Чајетине,а кошаркаши пртотив Жабљака, док шахисти имају три меча, против Мојковца, Прибоја и Пожеге.

Спортисити из Нове Вароши су јуче по подне имали половичан успех. Кошаркаши су забележили и другу победу на турниру пошто су савладали Бајину Башту резултатом 37:28, а славила је и футсал екипа против Калиновика резултатом 3:0. Шахисти су победили Петницу 6:0, а затим истим резулатом изгубили од домаћих Пљеваља. У првој утакмици на МОСИ рукометаши су поражењи резулатом 22:21 од Бијелог Поља, док су девојке у бич волеју поражене са 2:0 од Ивањице.Нова Варош је имала свог такмичара и у атлетским дисциплинама. На 100 метара трчао је Немања Лојаничић и освојио осмо место са личним рекодом од 11:82.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.