У саобраћајки повређена потпредседница Скупштине

Срећом само лакше повреде:место удеса

Срећом само лакше повреде:место удеса

Потпредседница Скупштине општине Нова Варош Гордана Коуитар задобила је прелом кости шаке у саобраћајној несрећи која се јуче око 13 сати догодила на Сувом бору на Златару. Након указане лекарске помоћи у ужичлкој Општој болници она је пуштена на кућно лечење. У удесу су лакше повређени и њен супруг Самир, лекар у Дому здравља, и двоје малолетно деце.

До незгоде је дошло на путу од Аљиновића према Новој Вароши када је возило марке "голф 2", за чијим се воланом налазио мушкарац средњих година, из за сада непознатих разлога прешао на другу страну коловозне траке и сударио се са аутомобилом "алфа ромео", нововарошких регистарских ознака у којем се налазила породица Коуитар, а којим је управљао доктор Самир. У полицији незванично кажу да је возач „голфа“ био под дејством алкохола.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.