Фудбал: У Јежевици ревија голова!

Стрелци Твртковић (три гола) и Терзић

Стрелци Твртковић (три гола) и Терзић

И поред пораза у Јежевици Златар је успео да сачува треће место на табели Златиборске окружне лиге. Идућег викенда је последње коло, а Будућност је већ обезбедила пласман у виши ранг.

Јуче је у Јежевици виђена права ревија голова, какве одавно није било на утакмицама овог ранга. Сусрет Јежевица-Златар завршен је резултатом 6:4, а домаћа екипа освојила је бодове спаса у борби за опстанак. За госте са Браношевца три гола дао је Елвис Твртковић, а у листу стрелаца упусао се и Ђорђе Терзић.

У недељу Златар пред домаћом публиком игра против Аиљске рампе, а утакмица ће одлучити коме ће припасти треће место на табели.

Након 29 одиграних кола, распоред на табели Златиборске окружне лиге је следећи: 1/Будућност 71; 2/ Полет 55; 3/ Златар 45; 4/ Први партизан 45; 5/Ариљска рампа 44; 6/ Црнокоса 44; 7/ Перућац 39; 8/ Јасен 37; 9/ Железничар 35; 10/ Чајетина 31; 11/ Лазарица 28; 12/ Јединство 26; 13/ Јежевица 24; 14/ Вишесава 23; 15/ Савинац 21 и 16/ Соко који је одустао од такмичења.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.