Јуниори Златара освојили турнир у Ариљу

Нада КК Златар

Нада КК Златар

Јуниори кошаркашког клуба Златар освојили су прво место на Меморијалном турниру „Милан Дукић Гелс“ који је протеклог викенда игран у Ариљу. Они су у финалу савладали домаћи Клик резултатом 83:80.

На меморијалу су играле четири екипе. Треће место припало је Златибору из Чајетине, а последње екипи Црнокоса из Косјерића.Златар је у полуфиналу био бољи од комшија из Чајетине, резултат 81:74.

Екипу Златара је на турниру предводио тренер Марко Лаковић, а играли су Никола Лазовић, Ђорђе Милић, Алекса Недовић, Стефан Бошковић, Младен Вуковић, Јован Тртовић, Алден Алиспахић, Алекса Арсић и Синиша Мишевић.

-Окосницу екипе која је играла у Ариљу чине кадети. Овакви турнири су идеална прилика да стекну преко потребно искуство, а ради се о перспективним играчима који су нада клуба. Међу кадетима је и неколико играча који повремено играју за први тим - каже тренер Марко Лаковић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.