Спремни за пролеће у Супер Б лиги

Зимовали на седмом месту: Рукометаши Златара

Зимовали на седмом месту: Рукометаши Златара

Рукометаши Златара победили су јуче у гостима Мокру Гору у припремној утакмици за наставак првенства у Супер Б лиги. Сутра их чека нова провера у Новом Пазару, а план је да одиграју још неколико контролних утакмица до 4. марта када је на програму прво пролећно коло.

Утакмицу против Мокре Горе у Зубином Потоку, Златар је добио голом разлике- 22:23. Код Нововарошана најефикаснији су били Ристовић, Мијовић и Савић, а у стручном штабу кажу да су задовољни игром и залагањем и осталих првотимаца.

Ово је друга припремна утакмица за рукометаше Златара. У првој су поражени од Слоге из Пожеге, која је члан Супер лиге Србије.

- Припреме протичу у најбољем реду и спремно чекамо наставак првенства. Није било промена у играчком кадру, али на жалост нећемо моћи да рачунамо на Вељовића који има тешку повреду– каже помоћни тренер Златара Владимир Ђенић.

Нововарошани су зимовали на седмом месту табеле са 12 клубова. Јесења титулула припала је Обилићу, док је Мокра Гора била друга.

У првом пролећном колу Златар је домаћин Синђелићу.

-У наставку првенства играћемо много брже и агресивније, а циљ нам је пласман у горњи део табеле- каже Ђенић.

Подели ову вест:

Коментари

    Објављени коментари представљају приватно мишљење аутора коментара, односно нису ставови редакције “Варошких новина”. Коментари који садрже псовке, увреде, претње, говор мржње и нетолеранцију неће бити објављени. Редакција “Варошких новина” задржава право избора коментара који ће бити објављени.